Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev denna förra hösten.


Höstdikt Ett

vinden viskar
bland sommartrötta blad
om havströtta vågor som slår
mot stensandstrand




Fri vers av Erik Jansson
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-09-18 23:44



Bookmark and Share


    Simon Westerberg
Det var ett bra beslut att publicera den.
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson