Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra Älskling

Vackra gosse kom låt oss dansa
Kom låt oss drömma när sommaren är här
Vackra gosse om låt oss chansa
kom låt oss glömma sorger och besvär

Vackra flicka låt mig få föra
låt mig få se hur du dansar och ler
Vackra flicka kom låt mig röra
när jag ser dig vill jag bara se mer

Vackra gosse kom låt mig ge dig
min kärlek i alla de dagar jag har
Vackra gosse ge mig dina läppar
ge mig din kropp ge mig allt du har!

Vackra Flicka kom låt oss vandra
kom låt mig följa dig till din grind
Vackra flicka låt mig få smeka
känna och röra din mjuka kind

Vackra gosse kom låt oss sjunga
kom låt oss spela så länge vi kan
Vackra gosse kom låt oss leka
kom låt oss älska som kvinna och man

Vackra älskling kom låt oss leva
jag och du just idag och just här
Vackra älskling kom låt oss flyga
på kärlekens vingar vi vet att dom bär





Fri vers av tobbä
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-24 22:56



Bookmark and Share


  Anna-Mia B
Får upp bilder framför mig då jag läser denna....som en film som spelas upp :-)
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

tobbä
tobbä