Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leksaker har också känslor


Leksak

Jag är hennes lilla leksak
hon leker med mig när hon har tid
men när hon inte har det
stoppar hon mig i en låda och stänger den.

Jag är hennes lilla leksak
en vän man kan ha lite kul med
närhelst man vill och har lust
men att leka med henne är inte någon barnlek

Jag är hennes lilla leksak
som hon leker med när ingen ser
för våra lekar är hemliga
och får inte avslöjas för någon

Jag är inte hennes enda lilla leksak
hon har en annan som hon leker med
en som är mycket bättre
och som får bo med henne i ett hus

Jag är hennes hemliga leksak
och när vi leker glömmer jag både tid och rum
jag virvlar in i ett paradis
och önskar att jag fick vara den enda leksaken i hennes liv

Jag är hennes lilla leksak
och fast jag är blott en leksak
vill jag skrika högt och ropa:
Hallå! Den här leksaken har faktiskt också känslor!





Fri vers av tobbä
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-12 22:43



Bookmark and Share


  Anna-Mia B
Hmmm...den där texten hade likväl kunnat handla om mig.
Upptäckte efter en tid att allt varit en lek och man slängdes ner i lådan...som en nyttjad leksak :-/
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

tobbä
tobbä