Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan



höstlöven singlar slant
om vem
som först når marken
i fullmånens silverstråk

Eken viskar
vänta lite

frosten
har inte kommit
än

jag
jag bryr mig inte

allt jag vill
är
att än en gång
få känna din doft




Fri vers av Zache
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zache
Zache