Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hans ögon

Den syntes i hans ögon
En längtan
Bort från bojorna som höll fast
En längtan
Till de fria viddernas land

Den syntes i hans ögon
En gnista
Som väntade på en glöd
En gnista
Som skulle bli en sprudlande vacker eld

Det syntes i hans ögon
Ett hopp
Som en gång funnits där
Ett hopp
Som sedan länge förlorats och flytt

Den syns i hans ögon
En frihet
Som tidigare inte fanns
En frihet
Som blev till av längtan efter något nytt




Fri vers av Edit
Läst 462 gånger
Publicerad 2005-04-21 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit