Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blick säger mer än tusen ord!


Din blick...

Det är med din blick...

...mer än dina händer...

...som du förför mig!



Och det är med en blick...

...mer än dina ord...

...som du förgör mig!




Övriga genrer av Primavera
Läst 406 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-29 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Primavera
Primavera