Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gäller både den penningbundna ekonomin och miljöekonomin...


En dikt om vår ekonomi...

Om Sveriges ekonomi,
säger jag helt enkelt tvi!
Framtiden är vår
men bördan blir svår

tack vare ert slöseri!




Fri vers av Primavera
Läst 552 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Primavera
Primavera