Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dejtingledavartnånstans?

Ett magiskt möte , varsitt paraply
Du lyste upp den regniga dagen där vid Gustav Adolfs staty

Fiket med värme och lugn
Äntligen fick vi dela en stund av vårt liv över en latte

Du var så befriande O –08-ig
Så härlig- både tuff och mjuk

Vi håller kontakten … betyder det utdragen ovisshet
Eller chans till något alldeles fantastiskt

Ja vem är det som väljer
Om inte du och jag






Fri vers av havsutsikt
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-29 22:49



Bookmark and Share


  Helena
Bra skrivet, känner igen mig själv i situationen:-)
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt