Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det retar dig


Det retar dig

att jag lever långsamt

och inte effektivt


det retar dig

att jag är lite

opraktisk emellanåt


det retar dig

att jag är jordnära

när allt kommer omkring


det retar mig

att vi inte hittar

till varandra


för jag gillar dig


trots att du är pedant

trots att du inte läser böcker

trots att du är svag

fast du tror du är stark


för jag gillar dig

det retar mig




Fri vers av havsutsikt
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-09 23:48



Bookmark and Share


  Jack_iX
Sannerligen skilland ... ger orden mera effekt o genomslag!

Snyggt ... gillar orden osså som förmedlas i dikten o dess innebörd!
2008-03-11

  Jack_iX
\"Retsamt\" finstämt skrivet ...

Orden, dikten skulle kanske må bra av att radbyta lite som tex.

Det retar dig
att jag lever långsamt
inte effektivt

Gillar motsägelse jämförelsen som ges o hur känslor för varandra kan överbrygga dessa olikheter lite som livet !
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt