Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anträffbar eller tom burk

tekniken
gör oss
anträffbar
dygnet runt
mer och mer
anpassas
allt
till att
kunna användas
överallt
hur absurd
kommer
inte vårt
sopberg
se ut
om några
millennier
när
forskare
söker
efter
svar
vad det
var vi
egentligen
sysslade med




Fri vers av havsutsikt
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-12 00:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så långt kommer vi nog aldrig.
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt