Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig.

(En känsla, du är underbar)
(Äkta kärlek eller bara lust)
(Jag vet, jag vet, jag vet)
(Äkta kärlek finns, men ibland känns det som den inte räcker till för alla)

Det är underbart att träffa dig
Det är underbart att hålla din hand
Du är allt, du betyder mycket för mig
För mig är du både hav & land

Det är underbart att somna i din famn
Det är underbart att bli väckt med en kyss
Jag älskar dig, Oskar Hoverman är ditt namn
Jag saknar dig, du var här men försvann alldeles nyss

Det är underbart att äta frukost tillsammans med dig
Det är underbart, underbart att vara din tjej
Du är underbar, den bästa som finns
Jag är en prinsessa, du är min prins

I min värld, bland tomtar och troll
Där lever prinsessor, dom bor i sina slott
I min värld, är jag den enda som har koll
I min värld är du en gåva, den vackraste jag någonsin fått

Det fanns en tid, jag hade inte ork kvar
Jag slutade kämpa, ville inte leva fler dar
Det var då du kom, det är magiskt
Du räddade mig, jag klev ur allt som var tragiskt

Du tog min hand, du gav mig en kyss
Jag visste att du kunde hjälpa mig
Det fanns en tid, jag inte trodde jag skulle klara av
Det var då du kom, du räddade mig

Du har räddat mitt liv så många gånger
Jag älskar dig för det, en miljon + tusen gånger

Jag älskar dig, lämna mig inte
Jag behöver dig
Jag är rädd, ensam och övergiven
Du är allt jag har

Du har varit min, bara min
I ett halvår nu
Jag vill vara din, bara din
Tills oändlighetens slut

 




Fri vers av Mindfuck
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh gud, ni har varit tillsammans länge nu
och det går inte att sluta le efter att läst
vad du skrivit om kära lilla oscar.

du skriver bra keep on..
2008-03-03

    Jea
Gud vad roligt med en positiv text, skönt med lyckliga känslor, Mys mys mys!! Sköna tankar =)
Fint =)
Mvh Jea
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck