Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckfull eller rentav lycklig

ett leende på skärmen
en aning om ett liv
ett skämtsamt
hej hur mår du
bara tidsfördriv
vill du beröras engageras
vill jag öppna mig
så sårbar flyktig
nyckfull eller
rentav
lycklig man kan bli
men lyckan kommer lyckan går
bara nätdejtingen består




Fri vers av havsutsikt
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 23:34



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
Härligt:)
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt