Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sms texten på mobilen lyser starkt med sin frånvaro

jag kollar och checkar
du tiger och deckar
tror jag...
för du sa
- vilken tjej
men vad hjälper det mig
när jag saknar dig

vad gick fel
dejt nummer två
hur kändes det då?
jag fattar noll
men du kanske har koll

varför vill alltid \"fel\" killar
och inte de jag gillar
ses igen, mig en gåta
men tänker inte gråta
utan lite till...
bara för att jag vill;)








Fri vers av havsutsikt
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-10-06 00:19



Bookmark and Share


  Effell
Snyggt rimmat. :-) Och ja, det här med att sköta livet via sms är verkligen hatkärlek.
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt