Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hundradelssekund



vi gick långsamt,
långsamt ner till vattnet

de ord jag hör som en viskning
är en illution

dina händer spelar piano
i luften

sanden dränks i vattenfyllda vågor
de gick långsamt
långsamt fylldes sanden i vattenfyllda vågor

det känns tungt.




Fri vers av NeverAngel
Läst 394 gånger
Publicerad 2007-10-06 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel