Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det går inte att tippexa över ditt namn

Det går inte
att tippexa över
DITT NAMN
när jag skriver
ett annat namn
ovanpå det vita
lyser ditt igenom
ännu klarare




Fri vers av havsutsikt
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-08 00:25



Bookmark and Share


  Jack_iX
En bra liknelse hur det kan vara när minnet stananr kvar ...
Kan det vara en idé att börja på ett nytt tomt blad !
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt