Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad och lövprassel

HÖSTEN

skörd och vissenhet
värme och kyla
ljus och mörker
klara dagar och dimma
tystnad och lövprassel

eld och vatten
liv och död

allt finns med

så skönt med hösten

en årstid av kontraster

planera nästa års blommor
så gräset innan det blir för kallt
skörda äpplen
räfsa löv
plocka kantareller och

NJUT




Fri vers av havsutsikt
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-08 17:57



Bookmark and Share


  hero40 VIP
En härlig hyllning
till hösten som applåderas!
2007-10-09

    Issand.
hösten är fin!! (:
fint detta med
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt