Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ska väl gifta sig också? Tankar från tvättstugan

De ska väl gifta sig också
sa en bekant till min mor
när hon överlämnade
två vackra handdukar
i förlovningspresent
hon hade nämligen köpt
badlakan i samma serie
och de var tänkta till
BRÖLLOPET

Lugn lilla tant
de höll alldeles fantastiskt bra
de överlevde vårt mångåriga
äktenskap
fick komma till var sitt hushåll
efter separationen
jag fick den rosa serien
han den gröna
de slets med hälsa
och finns än
fast de börjar bli lite slitna i kanten

Tack för de fina handdukarna
och badlakan
hade nästan glömt vem jag
fick dem av
men idag i tvättstugan
tänkte jag på dig

undrar hur du har det
i himlen?




Fri vers av havsutsikt
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 14:52



Bookmark and Share


  Helena
Vackert och tänkvärt.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt