Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ro i själen

När du trodde

allt var klart

när du trodde att allt var över

att du äntligen kunde sätta sig ner och vila

när du trodde att du äntligen var accepterad för den du är

trodde du fel

du må ha funnit din rätta tro

men utan fakta är du ingenting värd

och ju mer som tros

ju mer som cirkulerar i luften kring din ovetande hjässa

desto mer måste du kämpa

det finns inte tid till att vila

du måste välja att kämpa in till det sista andetaget

 - men jag är trött på att kämpa, min kropp orkar inte mer

så med dessa ord sträcker jag ut en hand i världsrymden en sista gång för om ingen fångar den nu, är mitt hopp för altid förlorat.




Fri vers av Ariam
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-15 16:21



Bookmark and Share


    JJ VIP
En smak av frustration och uppgivenhet...Fin dikt! Mvh. JJ.
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam