Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyssens eftersmak

vår kyss
en lek
för två som längtar men
inte känner varandra
mer än
en liten
men betydelsefull tid

den varade

sen blev
den
bara
bättre
som ett
gott vin
med
skön eftersmak




Fri vers av havsutsikt
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-17 18:52



Bookmark and Share


  Jack_iX
Kärlek om den lagras väl ... så som du beskriver av kysssen den växer i smaken !

Gillar hur du formulerar o beskriver det hela !
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt