Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rött

färg som växer,
färg som rinner,
färg som ger hopp,

smakar gott,
ta en tuss,stoppar upp,
hell upp,
botten opp.




Fri vers av ninna
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-19 12:20



Bookmark and Share


  Markattan
Lekfullt skrivet om den vackra röda färgens mångfacetterade väsen.
2007-10-23

  Darkness
cool text
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna