Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vännen min..

ge mig dina drömmar
gläns över mina tankar
vattna mina ögon
med solens kraft
få mig att känna
ge mig mitt leende
öppna mina dörrar
visa din kärlek
och ta mig med..




Fri vers av ninna
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-10 22:30



Bookmark and Share


  friheten
Fin beskrivning
2008-04-28

  berxper
Så fint...
Att vilja bli älskad, att vara beredd att ta emot.
Jag tycker om den!
2008-02-15

  Markattan
Mjuka, ömsinta uppmaningar.
2008-02-15

  stronza
fina efterfrågningar
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna