Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje ögat

ögat du såg
djupt in i mitt sår
öppnades upp
runt mitt hår
ljuset där kom
träffade min puls
gav den en surf
ut och in i djupet
där vi bara är
jag vill dig se
styrkan din är min
evigheten är vår..




Fri vers av ninna
Läst 530 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 21:06



Bookmark and Share


  Markattan
\"styrkan din är min
evigheten är vår\"

- en fin, och tror jag,
hoppfull avslutning.
2008-01-13

  charlotte hedendahl
Fina rader som berör!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna