Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vänner

Du glömmer så lätt

att jag bara vill dig väl

du glömmer så lätt, för lätt

att jag också

går omkring med ett sår i min själ

så för att skydda dig själv

stampar du på den ömma under min trånga hud

nu vill jag krypa ur

nu vill jag andas fri

du tar ord jag säger och missförstår

snälla fråga om det är något jag inte förstår

stäng inte in dig

vill bara komma nära

så nära en vän tillåter

Du sa bara vara vänner

men det är svårt att gömma allt man känner

- Hjälp mig att hitta tillbaka!




Övriga genrer av Ariam
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam