Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken Kärleken... är som med tjejer. Man kan inte leva med dem, men man kan inte leva utan dem heller. ;)


Kärleken Är Svår

Kärleken är svår
Ingen man kan göra åt
Bara sätta sig ner
och ta det väldigt lugnt

Finns för många regler
för många gränser
bryter något av dem
så är det bara att börja om

finns inget som är värre kärlek
men ändå så är det så underbart




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 299 gånger
Publicerad 2007-10-25 16:18



Bookmark and Share


  Pauline Pousár
Vet du?
Det är så jävla enkelt skrivet så det slår en rätt i ansiktet. För det är sant
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer