Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har du väntat på? vart har du varit? Det är ju dig som jag har väntat på så länge.


Du är vem? Du är hon!

Du är hon,
som får vissna blommor att blomma i det mörkaste hörn.

Du är den underbaraste flicka,
som får solen att skina även på den svartaste himmel.

Du är ängeln i helvetet,
som har kommit för att hämta hem mig till paradiset.

Du är min,
och du har fångat mitt hjärta.




Fri vers av vete
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-26 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vete