Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...skulle behöva hjälp med titel....?


-ingen titel-

Jag ser frågan i dina ögon
Den som söker ett svar
Jag ser tvivlet där bakom
Kommer jag att stanna kvar

Och jag önskar att jag vågade
Visa dig all min smärta
Såren där kniven har skurit
De skärvor som är mitt hjärta

Rädd att inte kunna älska
Så som du vill älska mig
Rädd att inte våga släppa
Den mur som stänger ute dig

Du ser frågan i mina ögon
Den som kräver ett svar
Om jag faller tar du emot
Om jag älskar, stannar du kvar?







Fri vers av Edit
Läst 428 gånger
Publicerad 2005-05-02 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit