Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-I Monstrets Klor-

Den grep tag i mitt hjärta
Den där känslan som jag
så väl känner igen
Jag trodde att jag hade kommit undan
Fintat den, och att jag nu vågade
Men återigen har den klorna i mig
Fyller mitt hjärta
med sitt gift
Och jag kan bara inte
Låta dig gå

Giftet genomsyrar mitt hjärta
Det fyller min själ
och gör mig rädd
Rädd för att förlora dig och din kärlek
Det får mig att hålla i för hårt
Att jag ens trodde att jag kunde
Komma undan
dess svarta klor
Och att du var någon
Att lita på

Den blir så verklig i mig
Fastän jag vet
att den inte är sann
Dess klor är av dödlig sort och jag vet
Att jag snarare skrämmer dig
Än håller dig kvar när jag lyder
Dess viskande ord
I mitt öra
Som säger mig att
Dig kan jag inte få




Fri vers av Edit
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-05-02 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit