Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens skugga

Jag springer på mörka stigar
Snubblar, faller i mörkret

Ligger kvar på marken
skriker ut min sorg
Dunkar näven i marken

En spricka letar sig fram i stigen

Sprickan öppnar sig
Jag glider långsamt ner

Ett avgrunds mörker

Jag faller i intet
Djupet har inget slut


Jag faller än




Fri vers av Knas_
Läst 538 gånger
Publicerad 2005-05-04 16:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mycket mycket bra skrivet - du fångar mörkret och du har ett perfekt djup i din dikt
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_