Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag sa var inte det jag menade

Det blev så fel,
alltihop, ett enda stort missförstånd,
det jag sa var inte det du hörde,
det jag sa var inte det jag menade,
men vad spelar det för roll?
du vet ju inte vad jag menade,
endast vad jag sa,
det blir så fel när ord kommer ut på ett orätt sätt,
för det blir svårt att höra rätt när det man hör är fel.




Fri vers av vete
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 19:26



Bookmark and Share


    Laov
De precis så, ja lyckas alltid säga en sak men mena en annan.
2007-12-17

    Cammo
JAg tyckte om det. Speciellt sista raden :för det blir svårt att höra rätt när det man hör är fel. Så bra skrivet och böjt, verklgein, jag tyckte om det
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

vete