Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnar just nu


det regnar just nu
bitterefterlängtat
ett fönster står och slår
där solen förut
glött
en solkatt en stund
i mitt grumliga själv

och kvällen
och regnet
och läpparna som inte kan säga det




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-11-08 21:04



Bookmark and Share


  KeL
Framkallar bilder och det blir bara regn hos mig
2007-11-18

  Tabes
Förmedlar en bitterljuv tomhet. Gillar.
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP