Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte skäl till skäll

Explosionsartad utbrott
tystnad
plågsam reträtt
ingen vulkan
utan en kanske utmattad människa
det finns många anledningar
men inte skäl
till skäll
lavan, det som återstår
av ilskan
håller på att
kväver relationer
men kanske kan kratern
så småningom omvandlas
förvara livgivande vatten




Fri vers av havsutsikt
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt