Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jadu lärt mig av morfar xD


Öl i knöl ^^

jag var full en gång för länge sen,
och på knäna kröp jag hem,
och till sällskap hade jag en elefant.
elefanten spruta vatten,
och jag trodde det va öl.
och sen dess har jag fått heta öl i knöl ^^




Övriga genrer av Icca
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 22:14



Bookmark and Share


  Kleva
*asg* Den va bra :)
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca