Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linda Wilhelmsson

Du kom in i mitt liv för en kort stund sedan,
Du har redan en stor plats i mitt hjärta,
En sådan vän jag inte kommer att släppa,
Sådana vänner som det borde finnas fler.
Du lyssnar när jag pratar,
Du har mitt förtroende till 110 %.
Jag lyssnar när du pratar,
Tror man på ett liv efter döden som jag,
Då tror man på detta.
Linda Wilhelmsson,
DU BETYDER!

släpper aldrig taget om en sådan vän <3




Övriga genrer av Icca
Läst 662 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-09 23:22



Bookmark and Share


  LassO
skönt med sådant
2010-06-17

  Kleva
Jo, jag vet att du älskar henne o det tkr jag är bra :)
Jag tkr oxå att hon väldigt gärna lyssnar när någon pratar.

Kram Helena!
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca