Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlhalsbandets glans


Innan var förut
du försökte till sist
din sista önskan
blev din fördrift

Fingrarnas strävan
efter pennans skrift
din sista önskan
blev din tillit

Halsbandets skära
låg runt din hals
skar in i huden
hårt som en krans

Innan var förut
du försökte förståss
din sista önskan
föll som en kloss




Fri vers av NeverAngel
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-22 19:25



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
en helt underbar dikt som jag bara älskar!! applåder!
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel