Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en droppe vore en kram ...

Om en droppe vore en kram, skulle jag ge dig havet.

Om ett moln vore en kyss, skulle jag ge dig himlen.

Och om värme vore kärlek, skulle jag ge dig solen. <3




Fri vers av Icca
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-25 19:27



Bookmark and Share


  Stalkabumblebee
den va fiiin (:
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Icca
Icca