Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut

båten lämnade sin hamn
ut på djupt vatten
med segel i topp
vindens sus
vattnets brus
öppnade havets gap
med flaggans hopp
stog jag upp
vågen kom
sköllde över ombord
slipade allt rent
landade i tomma intet
där bara jaget finns kvar.




Fri vers av ninna
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:49



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Befriande och hoppfulla rader!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna