Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej

Hej, vilket känsligt ord.

Tänk ändå vad svårt det

kan vara att säga det,

Särskilt när du tittar så,

men jag ska ändå ta och försöka.

Hej.






(Dedikerad till min kompis Frida)




Fri vers av Lolob
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-12-06 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob