Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kompis(L)


Förstå

Acceptera hur du är, jämför inte. För du är ju bäst som du är!




Övriga genrer av Lolob
Läst 317 gånger
Publicerad 2008-04-09 20:44



Bookmark and Share


  Nemii
Fina ord, viktiga :)
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Lolob
Lolob