Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ska vi leka livet ett tag?

leka kurragömma
bland spöken i garderoben

kika med stjärnkikare
på alla bilder vi tog

åka rutschkana
nerför alla barndomsminnen

gunga bland alla förälskelser

hoppa hopprep
med livets besvikelser

studsa på drömmarnas
studsmatta

klättra över alla utmaningar

sjunga alla vackra ögonblick

måla alla oväntade händelser

gipsa alla spruckna relationer




Fri vers av havsutsikt
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-25 20:07



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Texten får mig att tänka. Gillar det!
2008-01-05

  Betlehemsstjärnan VIP
Mycket fina beskrivningar vad vi borde göra med livets alla situationer..Härliga ord../B
2007-12-28
  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt