Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lika som bär;) eller om det bär

du väver ett nät av
varma frågor
små vardagshändelser
sköna sms

jag njuter av
din omsorg
att lyssna till din röst
tänka på dig under dagen

vi skrattade när vi
pratade om gemensamma
intressen
vi är väldigt olika


men vem vet
kanske lika som bär


just nu
känns det som
jag vill fastna
i ditt nät


snart vet vi om det bär




Fri vers av havsutsikt
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt