Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden tar mig till en plats jag inte vill nämna


När jag först öppnar mina ögon för Ditt nya jag
förstår jag inte hur vi en gång hamnade Där
idag är dagen vi öppnar porten till sömnlöshetens land
jag tror att jag mister allt mitt förstånd
snälla Du, låt mig flyga fri

Olika sätt att leva det har vi
vårt sällskap befinner sig så lång ifrån kärlek
sanningen skapad av dessa lögner
snälla Du, låt vinden ta tag i mitt hår

Jag anser mig vara klar
våra lögner ser sitt Egna slut
låt löven föra bort Dig till kullen på toppen
snälla Du, låt alla lögner bli befriade av vårat farväl

Snälla Du, låt mig flyga fri
Snälla Du, låt vinden ta tag i mitt hår
Snälla Du, låt alla lögner bli befriade av vårat farväl


Snälla Du, låt aldrig våra lögner bli spridda och sanna




Fri vers av NeverAngel
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NeverAngel
NeverAngel