Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam är jag..

Inte nu, jag ber dig
Kom till mig sen, inte nu
Snälla...
Ber dig, ser du inte?
Orken finns inte inte...
Trasig är jag
Jag ber dig...
Tankar far, oron snurrar, vilsen
Vilsen är jag
Nu tränger du dig på igen
Kan inte,,vill inte,,orkar inte
Jag ber dig..
Förtvivlad, ledsen och tom
Tom är jag
Igen är du där.. sliter, drar och äter dig in.
Gråter, skriker..skriker högt men ingen hör..
Ingen
Ensam är jag
Ensam med ångesten....
Ensam




Fri vers av sussie73
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-05 21:44



Bookmark and Share


  1up
Det är lätt att känna sig trasig även om man egentligen inte är det. Vi har bara en fantastisk förmåga att som människor anpassa oss efter omständigheterna och hitta ett sätt som funkar, just där, just då.

Bra poesi som kräver lite inåtblickande.
2008-01-06

    EllenCalmira
fint har du gett känslan ord
2008-01-05

    sorsater
du är inte ensam.. aldrig..
jesus är med dig.. om du söker honom söker han dig.!
2008-01-05

    trasig?
under bar betyg 5/5
2008-01-05
  > Nästa text
< Föregående

sussie73