Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Vaknade.. natten smeker mig, dess mörker och mystik
Är glad, allt splitter i mig
ALLT känns lätt,,lyssnar..
Regnet slår som piskan mot mitt fönster
Lycka och glädje sprider sig i mtt rum
Sluter mina ögon
Öppnar dom.. är kvar..
Här och nu
Lycka..
Glädje...
Här och nu..
Och jag är här......




Fri vers av sussie73
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-05 22:44



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
En mjuk och varm dikt, som jag gillar väldigt mycket..
Fint/B
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

sussie73