Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömska

jag drömmer och drömmer
bort tid och rum
känner mig lite dum
när jag ett och annat glömmer

men min hjärna, mitt hjärta är full
rymms inget mer känns det som
det är dig mina tankar handlar om
varje minut just nu för din skull




Fri vers av havsutsikt
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

havsutsikt