Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsmörker

Ångestfyllda ögon,
smaken av ett ingenting på läpparna
och en inställning som sa
att vardagsmörkret lagts på hyllan.

Att se in i en nära väns ögon
och finna att man blivit Vem som helst.
Det som vissa kallar
förmånen att inte synas.

Att desperat jaga ett flyktigt minne
om ett Lycklig i alla sina dagar
och man inser att man bara är ett löv för vinden.

Livet var aldrig mer
än en förfinad lögn

(Jag ville inte bortom evigheten
Jag ville längre.)




Fri vers av Screaming Silence
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-15 20:24



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
oj vad jag känner igen mig. det är nästan som du skriver för mig, för varje gång jag läser en dikt, så visar den precis hur jag känner just då.

det kan man kalla timning.
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence