Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den snälla flickan

Den snälla flickan
har hat i sina ögon

Den snälla flickan
säger att hon skiter i allt

Den snälla flickan
går ut och ställer sig i spöregnet

Den snälla flickan
hoppas att blixten slår ner i henne

Den snälla flickan
skriker att hon ska mörda kärringen

Den snälla flickan
skrattar elakt

Den snälla flickan
är min vän




Fri vers av Knas_
Läst 532 gånger
Publicerad 2005-05-24 19:04



Bookmark and Share


  Oproficiell
Den snälla flickan...verkar vara jag...
2005-06-24

  Ilutzio
I de lugnaste vettnen går de största fiskarna.
Att skenet bedrar är något som så ofta förbises.

Den snälla flickan är nog less på att vara en snäll flicka och jag förstår henne, vem vill vara snäll när hela jorden skriker efter blod och teven säger att USA bombade en by och vann kriget och oljefyndigheterna?

"I skolan fick man lära sig att man bara var en liten skit,
om Karo sitter vackert ska Karo få en sockerbit.
Att hundar kan bli vargar när dom fattar vem som hela tiden lurat dom
det sa man ingenting om." - Kjell Höglund
2005-06-09

  Dagg
Den snälla flickan kanske är trött på att vara snäll.
2005-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_