Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag såg det inte


likt berättelsen i bokhyllan
som läses ej på år många
finns du där
väntar där
på att tiden den rätta ska komma
för läsning åter

å likt dammet som bildas
som sedan putsas
finns du där
gömd där
men ej desto mindre glömd

som när trädet föll
då ingen såg det
hörde det
kommer du att finnas där
vila där




Fri vers av prana
Läst 412 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-21 21:10



Bookmark and Share


  Havsbris
Håller med lizzley ;o)

du är så värd platsen
i läsvärda list lille rackare
ahhhaha
2008-08-22

  Havsbris
Jag blev så absorberad
att jag glömde säga att
dina smidiga metaforer,
är de finaste som finns,
bilder som du provocerar
fram, gör att man inte
kan glömma...

Tack igen!
2008-08-21

  Havsbris
Omtumlande,
vad elegant och vacker
du skriver,
vad jag saknade dina
ord, som är av högsta
klass och kvalitet!!

Vilka känslor du gör
en att gå genom, en
blandning av sötsur
smak som värmer och
vill läsa om och om igen,
ser och känna mer!!

Strålande, lysande,
dina rader bara är så
så... att man ryser!
TACK!!
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

prana