Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min vän

ringalinga ding dong
här kommer, en vacker sång

kluven, bruten
mitt inre var
kvällen, gällen
känslor bar

sökte, letade
harmoniskt svar
träffade, mötte
mot dig jag far

stannade, frågade
bra jag mådde?
betraktade, fattade
ogräs som sådde

du skördade, mördade
är nu hel, mindre fel
så turen, luren
ligger nu hos mej
hej!

ring, ding dong
lovar, svarar
evigheten lång




Fri vers av prana
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-21 21:21



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahahh

du är bara för bra!
vilken underbar rytm
och känsla av glädjen
även om något typ
av sorgen dinns där,
eller vad ska man kalla
det för...

Härliga rader, energi bara
positiv och gör en att le
varmt ;o)

Du är bäst ahhahaha
2008-08-21
  > Nästa text
< Föregående

prana