Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det nått tjejer av alla åldrar har problem med så är det att vara ärliga när det gäller om dem knullat/hånglat/kysst/kramat eller bara tittat på nån annnan kille. \"ne, jag titta inte på honom, du är allt för mig\" jämt såna dumma kommentarer när man


Var Ärlig

Jag har lyssnat på ditt skitsnack
jag har trott på allt du sagt
men på senare tid märkte jag
att du är likadant svin som jag var

då jag strulade runt
och inte levde sunt
men det försvann när ja träffa dig
men det räckte inte
för du fortsatte med det efter mig

då började alla rykten sprida
då du låtsas vara förstörd
och sa att du inte ville vi ska från varann glida
jag blir inte ens rörd

det är inte mig du ska beskylla för ditt felsteg
du får ta lite ansvar själv nån gång
oroa dig inte, du slipper se mig mer
en gång gör inget, men gång på gång
då har det gått förlångt




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-25 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer