Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev Själv

sitter exeltrerad och funderad
på vad man ska göra i livet
det kvittar om man är koncentrerad
tänker alltid på sista klivet

för på denna planet är man en plåga
sitt själv och ta en öl
va social och våga
annars kan man lika väl dö

man är en utstött individ
om man lever själv
gå till systemet och fixa sprit
man måste supa varje helg

annars är man inte en i mängden
annars är man utstött
men det lönar sig inte i längden
för i slutet ångrar man bara att man inte har dött

så skit i allt med socialitet och skit
lev själv och va osocial
så slipper du åka dit
och bryta mot nån svensk lag




Övriga genrer av DenSomBaraStårOchLer
Läst 379 gånger
Publicerad 2008-01-25 11:45



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Bra beskrivet, men slutsatsen var milt sagt trist. Skulle för allt smör i Småland inte vela ge Dig några hurtbullekommentarer eller glada tillrop, men jag vet ändå, att det finns ett \"Guldmynt\" också på Din väg som kan förändra Dina förhållandet och göra Dig rik: inte på pengar nödvändigtvis, men det finns sådant som är viktigare och värdefullare än \"gods och gull\".
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer